Tapahtumassa vieraili ennätykselliset 850 kävijää! Kiitos kaikille. Nuori Taide 2025 järjestetään toukokuussa 2025 Tampereella.
Lataa Nuori Taide 2023 ohjelma
Taiteen esittelijät
52 nuorta, 13–23-vuotiasta, taiteen harrastajaa tai nuorten ryhmää esittelee taidettaan tapahtumassa esittelypisteillä, valkokankaalla, työpajoissa, lavaohjelmassa ja TaideFoliossa. Taiteen esittelijät tuova esiin nuorten kokemuksia, toiveita ja oivalluksia ajasta, jossa elämme. Voimme oppia jotain jokaisen nuoren taiteesta ja tarinoista!
Tutustu taiteen esittelijöihin
Taidekauppa
klo 11-17
Osa taiteen esittelijöistä myy taidettaan tapahtumassa. Varaa mukaan käteistä tai lataa puhelimeen valmiiksi MobilePay-sovellus taideostoksia varten. Tapahtuma on oiva mahdollisuus vaikka ihka ensimmäiselle taidehankinnalle!
Työpajat
Muisto seikkailusta
11-12.30
Työpajatila, Lämpiö
Ennakkoilmoittautuneille
Tuo työpajaan ajatus muistosta. Muisto voi olla satunnainen kohtaaminen kadulla tai elokuvan innoittama kohtaus. Ajatus muistosta luonnostellaan ja työ aloitetaan, mutta jossain kohtaa annat toiselle työpajalaiselle oman keskeneräisen työsi ja saat itse jatkaa hänen keskeneräistä muistoaan. Työparilta valmistuu kaksi teosta, jotka asetetaan esille työpajatilaan tapahtuman ajaksi.
Työpajan ohjaavat Helsingin kuvataidekoulun oppilaat Mimosa Tamminen & Emilia Martikainen.
Kuvan teos: Elsa Bachmann
Kaikille avoin ja maksuton Muisto seikkailusta -työpaja järjestetään Kalasataman Vapaakaupungin Olohuoneella Kauppakeskus Redissä Helsingissä pe 12.5. klo 17-18.30. Tervetuloa!
ME
11-14 non-stop
Lämpiö
Tule taiteilemaan öljypastelleilla oma kartonkiruutu! Ruuduista kootaan kasvot työpajatilaan, jotka dokumentoidaan ja julkaistaan Nuori taide -kanavissa tapahtuman jälkeen.
Työpajan ohjaavat Helsingin kuvataidekoulun oppilaat Sade Kauppila & Anton Laatikainen.
Kuvan teos: Sade Kauppila
Tuunaustyöpaja
13-15 non-stop
Takapiha
Lojuuko sinulla käytetty skeittilauta kotona? Tule mukaan taiteilemaan vanhasta laudasta seinälle ripustettava taideteos. Mikäli haluat että puu näkyy, niin voit hioa valmiiksi laudan vanhan grafiikan pois. Pisteellä voi tuunata myös vaikkapa kangaskasseja, esimerkiksi tapahtuman Goodie bagi -kassin. Materiaalina käytetään akryylimaaleja, tusseja ja kangasmaaleja. Kaikki tarvittavat materiaalit maalaamiseen ja ripustukseen löytyvät paikan päältä.
Työpajan ohjaa kuvataiteilija ja tanssija Petra Kinnunen.
Graffitityöpaja
13–14
Työpajatila, Lämpiö
Tule tekemään oma graffititeos ja tutustumaan taidemuotoon! Työpajassa katsotaan graffitin prosessia sekä kulttuuria ja piirretään oma piissi tai hahmo. Materiaaleina on maalitusseja, paperia ja lyijykyniä.
Työpajan ohjaa taiteen esittelijä Vertti Hallberg.
Kaikki sanat on jo joskus sanottu
14.45–15.45
Työpajatila, Lämpiö
Kollaasirunotyöpajassa askarrellaan kierrätettyjen kirjojen ja lehtien teksteistä uutta runoutta. Materiaaleina on kierrätyspisteistä kerättyä kirjallisuutta, saksia, liimaa ja tusseja. Runoja kootaan leikkelemällä sanoja tai lauseita kirjoista, sekä liimaamalla ne uudelleen yhteen. Runopaja leikittelee ajatuksella siitä, että maailma on jo täynnä sanottuja sanoja, mutta asettelemalla niitä uuteen järjestykseen voi luoda uutta. Mukaan voi halutessaan ottaa myös omia kirjoja leikeltäväksi.
Työpajan ohjaa taiteen esittelijä Vilma Tietäväinen.
Päälavan ohjelma
11.15 Tapahtuman avaus
Esittely, Päälava
Tapahtuman nuoret juontajat Helmi Kuirinlahti ja Eevi Siniketo avaavat tapahtumapäivän yhdessä osallistujien kanssa.
11.45–12.15 Taide, tunteet ja mielenterveys
Paneelikeskustelu, Päälava
Tapahtuman taiteen esittelijät Viivi Poikela ja Valo Huttu keskustelevat taiteesta, tunteista ja mielenterveydestä kuvataiteilija Heta Kuchkan ja terveydehuollon ammattilaisen, logoterapeutin (LIF®) ja tietokirjailijan Susanna Ruuhilahden kanssa, joka on tehnyt työtä pitkään nuorten parissa ja hyödyntää työssään eri taidementelmiä. Keskustelun moderoi Helmi Kuirinlahti.
12.30–12.50 Lumoava luontovalokuvaus
Luento, Päälava
Löydä uusia ulottuvuuksia taiteellesi luontokuvauksen avulla! Luento inspiroi sinua tarttumaan kameraan ja syventämään luontosuhdettasi uusilla menetelmillä. Saat myös käytännönläheiset vinkit valokuvaukseen ja oman taiteellisen tyylin löytämiseen. Luennoitsijana toimii taiteen esittelijä ja luontovalokuvaaja Sonja Kettunen.
13.00 Taidetauko
Videoteoksia, Päälava
Taiteen esittelijät Sebastian Salvation sekä Jasmin Miikkulainen, Inka Hämäläinen ja Ronja Jakobson esittelevät videoteoksiaan. Sebastian kertoo aluksi teostensa synnystä. Taidemyynti Päälavan edessä 13-13.30.
Sisältövaroitus, Sebastia Salvationin teoksissa käsitellään kuolemaa.
13.30–14 Generation-taiteilijat Juho Könkkölä ja Alina Uura
Keskustelu, Päälava
Juho Könkkölä ja Alina Uura keskustelevat taiteen tekemisestä, taiteilijan urasta ja näyttelykokemuksistaan Amos Rex -taidemuseon Generation-näyttelyissä.
Juho Könkkölä (s. 1997) on jyväskyläläinen kuvataiteilija, joka keskittyy veistoksellisten ihmisaiheisten origamihahmojen luomiseen. Hän alkoi taittelemaan ensimmäisiä origameja jo pienestä pitäen, mutta vuonna 2018 hän siirtyi ohjeista taittelusta omien teosten suunnitteluun. Valmistuttuaan kuvataiteilijaksi Lapin ammattikorkeakoulusta Torniosta vuonna 2020, hän on työskennellyt origamitaiteen parissa ja esittänyt teoksiaan taidenäyttelyissä ympäri Suomea ja maailmaa, kuten muun muassa Venetsiassa, Lontoossa ja New Yorkissa. Hän on myös opettanut origamitaidetta kansainvälisissä tapahtumissa. Juhon teoksia oli esillä Generation 2020 -näyttelyssä Amos Rexissä.
Taiteilija Alina Uura (s. 2001) valmistui kuvataidelukiosta 2020 ja on siitä asti aktiivisesti kehittänyt osaamistaan ja tietouttaan taiteen parissa. Tämä pitää sisällään mm. antikvariaateissa pyörimistä, runsaasti museokäyntejä ja kaupungilla kameran kanssa seikkailua. Visuaalisen kirjaston laajentaminen on taiteilijalle erityisen tärkeää ja jatkuva mielenkiinto ympäristöä kohtaan on olennainen osa sen rakentamiseen.
Kaikki kiinnostaa Alina Uuraa ja mikään inspiraationlähde ei ole yksi ylitse muiden. Kuitenkin erityisesti arkkitehtuuri ja rakennettu ympäristö antavat paljon mistä ammentaa ja hakea aiheita työskentelyyn. Itse työskentelytavaksi hänelle on valikoitunut maalaaminen, mutta tämä ei rajoita muiden materiaalien käyttöä. Aktiivisesti uusien tekniikoiden kokeilu ja aiempien taitojen hiominen kuuluvat jokaisen teoksen työprosessiin.
Alina Uura on luonteeltaan tarkka sivustaseuraaja, joka välittömän kommentoinnin sijaa antaa omien mielipiteiden ja ajatusten kypsyä kaikessa rauhassa. Tästä hyvä esimerkki on taiteilijan mieltymys herkkään ja hiljaiseen väripalettiin, rauhallisiin sommitelmiin ja näennäisesti yksinkertaisiin kuva-aiheisiin. Näin hän hakee tasapainoa jatkuvaan infoähkyyn, uutistulviin ja modernin elämän uuvuttavaan tempoon. Alina Uuran teoksia on esillä Generation 2023 -näyttelyssä Amos Rexissä 29.3.–20.8.2023.
14.00 Haastattelussa Nuori Taiteen tiimi
Keskustelu, Päälava
Mikä on Nuori Taide? Mitä Nuori Taiteella on tulossa? Nuori Taiteen Anni, Karoliina ja Eevi esittelevät tulevia projekteja.
14.30-14.50 Taiteilijahaastattelu: Alma Tuuva @pikakahvimemegirl
Haastattelu, Päälava
Alma Tuuva on toimittajataustainen taiteilija, aktivisti ja vaikuttaja, joka tutkii taiteellaan internet- ja someilmiöihin liittyviä tunteita, valtaa ja mahdollisuuksia. Hänen tähän mennessä tunnetuin teoksensa on Instagramissa ilmiöksi noussut @pikakahvimemegirl-alter ego, jonka kautta taiteilija puhuu muun muassa köyhyydestä, ulkopuolisuudesta ja ihmissuhteista. Tuuva on myös osa meemitaiteilijoista koostuvaa It girls -kollektiivia, jonka yksi tavoitteista on tuoda sometaide nähtäville gallerioihin ja museoihin, ja vahvistaa sen asemaa nykyajan poliittisena poptaiteena.
15–15.30 Nuoret taideresidenssissä
Paneelikeskustelu, Päälava
Tapahtuman taiteen esittelijä Bayonle Adelakun ja taiteilijat Heta Suominen ja Ines Sederholm keskustelevat redisenssikokemuksistaan ja nuorten mahdollisuuksista työskennellä taiteilijaresidenssissä. Keskustelun moderoi Eevi Siniketo.
Heta Suominen (s. 2000) on helsinkiläinen taiteilija, jonka painopiste on kokeellisissa ääniteoksissa ja runoudessa. Suominen oli syys-joulukuussa 2022 residenssissä Taidekeskus Salmelassa Mäntyharjulla, jonka aikana hän teki äänityksiä. Hetan Instagram
Bayonle Adelakun on (s. 2001) taiteilija Helsingistä. Nuori Taide -residenssin (2022) mentoroinnin kautta hän löysi ensimmäisen yhteisöllisen kosketuksen taiteeseen. Bayonlen Instagram
Ines Sederholm (s. 1991) on helsinkiläinen kuvataiteilija, jolla on katutaidetausta. Sederholm on myös yksi Kulttuurikeskus Sähinän perustajista. Hän on työskennellyt residensseissä Trevarefabrikkenissä Lofooteilla (NOR) 2017, The Hug Spaceissä Madridissa (ESP) 2018 ja The Åland Archipelago Guest Artist Residenceissä Kökarissa (FIN) 2022. Ineksen Instagram
15.30 Taidetauko
Videoteoksia, Päälava
Taiteen esittelijä Routa Salmen videoteoksia. Taidemyynti Päälavan edessä klo 15.30-16.
16.00 Huipennus
Päälava
Esityksiä, taideteosten julkistuksia ja kiitoksia
Huipennusta ei kannata jättää välistä!
Tahtoisin olla
Tahtoisin olla on kahden musiikkikappaleen mittainen tanssiteos, joka käsittelee kaipuuta muutokseen omassa elämässä ja itsessä. Teoksen tekijä on taiteen esittelijä Nora Taskinen. Kuva: Kuva Tuomas Scholz
Taideteosten julkistus
Kolme tapahtumassa taidettaan esittelevää nuorta taiteentekijää julkistaa uusimmat teoksensa tapahtumassa. Teoksensa julkistavat Aamu Elokannas, Inka Ajnala ja Oskari Korkkonen.
Esittelyssä Nuori Taide 2023 -ryhmänäyttely
Mielikuvia ja Morphosis -näyttelyt
Leipomisesitelmä (extended mix)
Ja mistä tahansa pilvet muistuttavatkin, emme voi vastustaa hahmottamasta leipomisen keskeistä troposfääriä. Keliel, taiteilija, (entinen Tuoksukynttiläkonsultti) on ymmärtänyt olevansa sittenkin hieman leipurityyppinen ja hahmottaa heleitä ajatusprosesseja extended-miksatulla esitelmällään.
Kiitokset
Heta Kuchka
Kuvataiteilija Heta Kuchkan (s. 1974) viimeisin yksityisnäyttely "Sano jotain kaunista" oli galleria Heinossa helmikuussa 2020. Viime vuosina Kuchka on laajentanut osaamistaan installaatioista lavateoksiin yhteistyössä musiikin ja tanssin ammattilaisten, sekä erilaisten yhteisöjen kanssa. Vuonna 2019 valmistui kolmas tilausteos "From Me to View" säveltäjä Minna Leinosen kanssa ja vuonna 2018 hän toteutti "Mashallah"-nykytanssiteoksen Kiasma-teatteriin yhdessä Zodiakin, sekä nuorten maahanmuuttajien kanssa. 2014 Kuchka edusti Suomea yksityisnäyttelyllään ARCOmadrid-taidemessujen FocusFinland-paviljongissa. Vuonna 2006 hänet palkittiin vuoden nuorena taiteilijana. Heta on työskennellyt useammassa Nuori Taiteen projektissa nuorten kanssa.
Nuori Taide 2023 ryhmänäyttelyt
Mielikuvia
8.–31.5.2023
Oodin galleriaseinä
Keskustakirjasto Oodi, Oodin nuorisotila, 1. krs parvi
Avajaiset 8.5. klo 15.30-16.30. Tervetuloa!
Näyttelyn taiteilijat ovat Carolina Huber, Juho Haanperä ja Matleena Utunen. Näyttelyn ovat kuratoineet ja tuottaneet Nuori Taiteen Karoliina Korhonen (s. 1995) ja Säihke Sillanpää (s. 2005).
Morphosis
4.-29.5.2023
Kalasataman Vapaakaupungin Olohuoneen galleria
Kauppakeskus Redi, 2. krs
Avajaiset 4.5. klo 17-19. Tervetuloa!
Näyttelyn taitelijat ovat Bayonle Adelakun, Duc Anh Cong, Kaski Mälkki, Routa Salmi ja Saimi Hakala. Näyttelyn on kuratoinut ja tuottanut nuori taiteilija Soyoung Christina Chung (s. 1996).
Näytteilleasettajat
Amos Rex ja Generation-näyttelyt
Tutustu Amos Rex -taidemuseon toimintaan ja nuorten taidetta esittelevään Generation-triennaleen, jonka kolmas toteutus Generation 2023 on parhaillaan esillä museolla (29.3.–20.8.2023). Näyttelyn 50 taiteilijaa ja työparia muodostavat yhdessä rikkaan ja monimuotoisen kokonaisuuden, jossa heidän taiteellinen äänensä tulee kuulluksi. Keskeisessä roolissa on ennen kaikkea nuoren sukupolven kokemukset eletystä elämästä sekä pohdinnat maailman tilanteesta. Pisteellä Amos Rexin työntekijät vastaavat kävijöiden kysymyksiin suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Nuoret Generation-taiteilijat Alina Uura ja Juho Könkkölä vastaavat pisteellä kävijöiden kysymyksiin kokemuksistaan näyttelystä klo 14–15.15.
Nuori Kulttuuri
Nuori Kulttuuri esittelypisteellä pääset virittäytymään Nuori Kulttuuri Kuopio Festival 2023 -tapahtuman (26.–28.5.2023) tunnelmaan, kun levyjä soittamassa on DJ MW ja Hi7eHi7e. Voit tulla kokeilemaan itsekin millaiselta tuntuu soittaa oikeita vinyyleitä ja olla DJ. Taiteilija Petra Kinnunen tulee pitää pisteellä skeittidekkien ja kangaskassien tuunauspajaa (klo 13–15). Varaa oma dekki mukaasi ja tule messiin. Materiaalina käytetään akryylimaaleja, tusseja ja kangasmaaleja sekä kangaskasseja, jotka löytyvät pisteeltä. Nuori Kulttuurin toiminnasta pääset keskustelemaan Johanna Hurmeen kanssa ja hän tarpeen mukaan neuvoo myös, miten Roots-tukia haetaan, sekä kertoo Digistagen videoista ja tulevasta festivaalista.
Nuori Kulttuurin pisteellä levyjä soittavat DJ MW ja DJ Hi7eHi7e. DJ MW on jyväskyläläinen DJ joka keskittyy soittamaan tanssittavaa musiikkia vinyylilevyiltä. Lisäksi hän pyörittää levykauppa-kahvila Kaivosta. DJ Hi7eHi7e, Johanna Hurme, tunnetaan Nuori Kulttuurin kulttuurisen nuorisotyön suunnittelijana, mutta vapaa-ajalla hän fiilistelee musiikkia ja tuo myös näitä korvakarkkeja Nuori Taide 2023 -tapahtumaan.
Nuoret 2023 -näyttely
Tutustu pisteellä Nuoret 2023 -näyttelyyn ja sen tapahtumiin ympäri Helsinkiä. Kuulet lisää näyttelyn 36 taiteilijasta ja 7 esityspaikasta. Lisäksi saat osallistumisvinkkejä Nuoret 2023 -näyttelyn SUPER WEEKS -tapahtumaan.
Helsingin Kuvataidekoulu
Tutustu kuva- ja mediataiteen taiteen laajan perusopetuksen opintoihin ja taideharrastamiseen. Esittelypisteellä tapaat Helsingin kuvataidekoulun henkilökuntaa.
Publics Youth Advisory Board
Publics Youth Advisory Board is a collective of young people working within the organisation of PUBLICS. Together they reflect on the roles, language and structures that we encounter in the arts. In the stand, the coordinator of the group Micol introduces the Youth group's activities and Publics library which is focused on art books. At the event, you can listen to Publics Youth's podcast and also read and buy an amazing book written by young creatives in the Nordics, titled How do we know? Institutional listening and young agency in the arts and created Praxis (Olso) ja Index Teen Avdisory Board (Stockholm). The book is a great resource for all creatives and institutions to think about language, participation and sustainable growth! The stand is open 11AM-3PM.
Publics Youth Advisory Board
Publics web site
Praxis
Index Teen Avdisory Board
Lasten ja nuorten taidekeskuksen säätiö
Pisteellä voit tutustuu taidekeskuksen avoimeen kulttuurikeskustoimintaan, Kansainväliseen lasten ja nuorten taiteen arkistoon ja TaideJemmaan.
Lasten ja nuorten taidekeskuksen säätiö edistää ja vaalii lasten ja nuorten taidekasvatusta Suomessa. Säätiön ylläpitämä Lasten ja nuorten taidekeskus tarjoaa taiteen tiloja ja tekemistä. Se palvelee lapsia, nuoria ja perheitä sekä lasten ja nuorten parissa työskenteleviä tahoja. Taidekeskus toimii paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Säätiö on Nuori Taiteen taustaorganisaatio. Lasten ja nuorten taidekeskuksen fyysiset toimitilat sijaitsevat Hyvinkäällä Villatehtaalla kulttuuritalo Villa Artussa. Siellä toimii myös Hyvinkään kuvataidekoulu ”Artun kuvis” ja Taito käsityö- ja muotoilukoulu Etelä-Suomi. Taidekeskus vastaa avoimesta kulttuurikeskustoiminnasta järjestämällä näyttelyitä, työpajoja, tapahtumia, vauvojen värikylpy -toimintaa sekä harrastustoimintaa koululaisille. Lasten ja nuorten taidekeskus ylläpitää kansainvälistä lasten ja nuorten taiteen arkistoa, jossa on teoksia ja aineistoa vuosilta 1970–2023. Isoin aineisto, n. 110 000 teoksen kokonaisuus, on karttunut kansainvälisistä lasten ja nuorten näyttelyistä. Niitä on ollut 16 kappaletta vuosien 1971–2017 välillä. Arkistoon on talletettu myös mm. Amos Rex -taidemuseon Generation 2020 - ja Generation 2023 -näyttelyn hakuvaiheen lomakkeet teoskuvineen. Taidekeskus ylläpitää myös TaideJemma-verkkosivustoa, johon on koottu tietoa lasten ja nuorten taiteen tallentamisesta ja arkistoista.
Taidevinkit Helsinkiin
Tutustu nuorten taidetta esitteleviin tapahtumiin Helsingissä toukokuussa 2023. Tapahtumapaikat ovat saavutettavissa julkisella liikenteellä.
Generation 2023 -ryhmänäyttely
29.3.–20.8.2023
Amos Rex -taidemuseo
Nuoret 2023 -ryhmänäyttely
22.4.–2.6.2023
Näyttely järjestetään porrastetusti seitsemässä eri kohteessa: Helsingin Taidehalli, Galleria G, Valokuvagalleria Hippolyte, MUU Helsinki nykytaidekeskus, Galleria Sculptorissa, tm•galleria ja Helsingin taidemuseo HAM
Nuoret 2023 -näyttelyn SUPER WEEKS
10.–25.5.2023
Taiteilijakeskusteluja, opastuksia, työpajoja ja film screening -tapahtumia
Helsingin kuvataidekoulun lopputyönäyttely
3.–20.5.2023
Laterna Magican Tiili- ja Kellarigalleria
Helsingin kuvataidekoulussa on mahdollista tehdä opintojen loppuvaiheessa itsenäinen lopputyö. Lopputyö koostuu lukuvuoden aikana tehdystä taideteoksesta ja portfoliosta, joka kertoo lopputyöprosessista. Lopputyöntekijä kehittää oman aiheen, valitsee toteuttamistavan, tekniikan sekä materiaalin ja työskentelee pitkäjänteisesti työnsä parissa tähtäimenä oman taiteen esittely yhdessä muiden lopputyöntekijöiden kanssa. Lopputyöntekijät ovat 16–20-vuotiaita.
Lukuvuoden 2022-23 aikana tehdyt lopputyöt ovat esillä Laterna Magicassa. Lopputöissään oppilaat ovat pohtineet suhdettaan muistoihin, lapsuuteen, toisiin ihmisiin, luontoon, ruumiillisuuteen, tunteisiin, fantasiaan, eri kulttuureihin ja olemassa olemiseen eri tavoin. Näyttelyssä on esillä keramiikkaa, maalauksia, piirustuksia, animaatiota, vaatesuunnittelua, rakennelmia ja kollaaseja. Osa teoksista on hyvin henkilökohtaisia, osa taas enemmän ympäröivän maailman tarkastelua taiteen keinoin. Jokaisella nuorella on oma maailmansa, josta näyttelyn teokset ovat syntyneet.
Muisto seikkailusta -työpaja
12.5.2023 (perjantai)
17–18.30
Kalasataman Vapaakaupungin Olohuone, Kauppakeskus Redi, 2. krs
Tuo työpajaan ajatus muistosta. Muisto voi olla vaikka satunnainen kohtaaminen kadulla tai elokuvan innoittama kohtaus. Ajatus muistosta luonnostellaan ja työ aloitetaan, mutta jossain kohtaa annat toiselle työpajalaiselle oman keskeneräisen työsi ja saat itse jatkaa hänen keskeneräistä muistoaan. Työparilta valmistuu lopulta kaksi teosta. Työpaja on maksuton ja sisältää materiaalit. Työpaja on avoin kaikenikäisille, lapset voivat osallistua yhdessä aikuisen kanssa. Työpajan ohjaavat Helsingin kuvataidekoulun oppilaat Mimosa Tamminen & Emilia Martikainen.
Kuvan Kevät -ryhmänäyttely
6.5.–4.6.2023
Kuvataideakatemian Kuva/Tila-gallerian sekä muut tilat akatemian uudessa Mylly-rakennuksessa Sörnäisten kampuksella
BLOOM-ryhmänäyttely
Lokalin joka toinen vuosi järjestettävä nuorten taiteilijoiden näyttely. 21 osallistuvan taiteilijan ja suunnittelijan teoksissa ovat edustettuina erilaisia medioita, teemoja, ilmaisuja ja materiaaleja.
Valo- ja videokuvaus
Tapahtumassa valo- ja videokuvataan. Tunnelmaa, ihmisiä ja hetkiä taltioivat nuoret tapahtumavalokuvaajat Linnea Laatikainen, Eevi Siniketo ja Minka Yltävä. Nuori Taiteen brändivideota kuvaavat Rely on Kaiden Matti ja Aarni. Lisäksi tapahtumassa ottaa valo- ja videokuvia nuorisoalan käyttöön Allianssin Ada Kairavuori. Kerrothan itse kuvaajalle, jos et halua näkyä kuvissa.
Linnea Laatikainen
Linnea Laatikainen on 23-vuotias valokuvaaja Oulusta. Hän valokuvaa tapahtumia, urheilua ja ihmisiä. Kuvaajana ja ihmisenä hän kuvailee itseään luovaksi, rempseäksi ja hyväksi tyypiksi.
Pyydä valokuvaaja Linneaa ottamaan kuvan sinusta/taiteestasi/porukastasi! Kuvakooste julkaistaan Nuori Taiteen nettisivuilla tapahtuman jälkeen ja voit ladata sieltä lempikuvat käyttöösi. Muistathan aina mainita kuvaajan nimen kuvia käyttäessäsi. Käytä myös tunnisteita @nuoritaide ja #nuoritaide2023.
Nähdään Nuori Taide 2023 -tapahtumassa 13.5. klo 11-17 Tiivistämöllä Helsingissä!
Oikeudet muutoksiin pidätetään. // Subject to change. All rights reserved.